Wonen aan De Gyselaar
Het plan De appartementen De bewoners Duurzaam wonen Contact

Het plan

Meer woningen terug op deze bijzondere plek. Jong en oud samen. Deze nieuwbouw is onderdeel van de gebiedsontwikkeling De Gyselaar.

Van oud naar nieuw 

In 2021 zijn 33 verouderde aanleunwoningen aan De Gyselaar gesloopt. De bewoners zijn in de jaren voorafgaand verhuisd naar een andere plek. 

In afwachting van de nieuwbouw vroeg een jonge buurtbewoner of de lege plek zolang anders gebruikt kon worden. Zo kwam hij met een idee voor een bijenhotel. Raf's Bijzonderland was geboren. Talloze insecten hebben tot aan de eerste werkzaamheden van de nieuwbouw kunnen genieten van 2 bijenhotels. 

Nu bouwen we 48 appartementen terug. Precies op dezelfde plek als waar het vorige appartementengebouw heeft gestaan. Voor mensen die nog zelfstandig kunnen wonen. Jong en oud samen. Deze nieuwbouw is onderdeel van de gebiedsontwikkeling De Gyselaar.

Nieuw gebied voor wonen, zorg, onderwijs, sport en ontspanning

Samen met de gemeenten Beekdaelen, Cicero Zorggroep en Innovo zorgen we voor een buurt waar het goed toeven is. Op de website van de gemeente Beekdaelen lees je meer over deze gebiedsontwikkeling.